Çamçeşme İlkokulu


Vizyon: Diliyoruz ki; Okulumuz Pendik ilçesinin en saygın,en iyi eğitim ve öğretim verebilen ,sosyal ve kültürel etkinliklerde sürekli başarılı olan bir okul olsun. Diliyoruz ki; Hızla değişen ve gelişen dünyamıza ayak uydurabilecek ,özgür düşünebilen ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirelim. Diliyoruz ki; Okulumuz öğrencileri tüm yeteneklerini sergileyebilen ,farklılıklarının bilincinde olan bireyler olsun. İnanıyoruz ki; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz, birbirimizi; öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz ; öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz.

Misyon: Biz Çamçeşme İlkokulu olarak ; yüce gayeleri ,büyük ve evrensel projeleri olan,uzun soluklu yürüdüğü yolda hız kesmeden yürüyen,kararlı,vatan ve millet aşklıyla işlenmiş ,nitelikli kendini ifade edebilen ,milli kültür ve evrensel ahlâk ilkelerini benimsemiş ,bilgiyi kullanabilen ,sosyal ve kültürel etkinliklere katılan,kendini gerçekleştirmiş,becerili bilgili ve kendinden emin öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 18.00 (İKİLİ EĞİTİM)
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 396 3292

Belgegeçer - (216) 396 3293

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pendikcamcesmeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çamçeşme Mah. Misakı Milli Cad. No26 34899 Pendik / İstanbul

Öğretmen :63
Öğrenci :1397
Derslik :29
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Çamçeşme Mah. Misakı Milli Cad. No26 34899 Pendik / İstanbul

Ulaşım E-5 yolu üzeri Pendik Üst Kaynarca´da yemek sitesinden girildiğinde Barbaros Caddesini takip ederek Cumhuriyet Caddesi´ne çıkılır.Cadde üzerinde sağda Çamçeşme Mahalle Muhtarlığı´nın bitişiğinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km