Bilim ve Sanat Merkezleri   Öğrenci Tanılama Süreci Uygulaması ile ilgili Önemli Duyuru

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Süreci Uygulaması ile ilgili Önemli Duyuru

19-20 Mart 2022 Cumartesi ve Pazar Günü yapılacak olan Bilsem Genel Yetenek Ön Değerlendirme Uygulamaları beklenen yoğun  kar yağışı sebebiyle  iptal edilmiştir.

18.03.2022 427

Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Basın açıklaması doğrultusunda son meteorolojik verilere göre İstanbul'da beklenen kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 19-20 Mart 2022 (Cumartesi - Pazar) tarihlerinde genel zihinsel yetenek alanı için gerçekleştirilecek olan ön değerlendirme uygulama sınavları ileri bir tarihe ertelenmiş olup, sınavı ertelenen söz konusu öğrenciler için İl Tanılama Komisyonunca Mayıs ayında yeni sınav takvimi oluşturulacaktır.